Πολιτικη

Παπαχρόνης: "Θα κλείσει τράπεζα και στη Δημητσάνα"

Το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης της 13ης Φεβρουαρίου ασχολήθηκε με το ζήτημα της ερήμωσης των χωριών λόγω και της παύσης λειτουργίας υποκαταστημάτων Τραπεζών.

 

Κατά την τοποθέτησή του, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, κ. Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, αναφερόμενος στο κλείσιμο υποκαταστήματος μεγάλης, ιδιωτικής Τράπεζας στο Λεβίδι, ανέφερε τα εξής, απευθυνόμενους στους υπολοίπους δηοτικούς συμβούλους:

 

"Θα πρέπει να σας αναφέρω πως, κατά 90%, θα κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας αυτής και στη Δημητσάνα. Δυστυχώς, ο εκάστοτε Δήμος δεν έχει και ούτε θα μπορούσε να έχει σχέση με τις αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Ωστόσο, ο Δήμος μπορεί να πιέσει, μέσω ψηφίσματος και άλλων ενεργειών, την κεντρική εξουσία να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν. Ειδικά τώρα, που θα διεξαχθεί και Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Τρίπολη".

 

Η πρόταση του κ. Παπαχρόνη βρήκε σύμφωνο σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αποφάσισε να προβεί στις προσήκουσες ενέργειες για να αντιμετωπιστεί το ενδεχόμενο πλήρους ερήμωσης των χωριών του διευρυμένου δήμου Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.