Πολιτικη

Τατούλης: Το Συνέδριο θα είναι πρότυπο για τη χώρα

Τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του κ. Πέτρου Τατούλη για το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου, το δέκατο κατά σειρά στην Ελλάδα.

 

"Κάποιοι συνεχίζουν και ζουν το δικό τους παραμύθι, νομίζοντας πως ο δικός τους μικρόκοσμος είναι η απάντηση στο κοινωνικό γίγνεσθαι".

 

"Για πρώτη φορά, η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζεται ισότιμα, από την Κυβέρνηση, ως συμμέτοχη στη διαμόρφωση της αναπτυξιακής πολιτικής και όχι ως εκτελεστικό όργανο."

 

"Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε και να επιδείξετε τον προσήκοντα πολιτικό πολιτισμό. Θα κρατούνται πρακτικά, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, πράγμα που θεωρώ χρήσιμο."

 

"Στόχος μας είναι το δέκατο αναπτυξιακό συνέδριο να είναι απολύτως επιτυχημένο και πρότυπο για τη χώρα. Δεν είναι κάτι που γίνεται μόνο για εμάς, αλλά για όλους τους Έλληνες πολίτες."

 

"Δεν νοείται να απαξιώνεται, εκ των προτέρων, μια τέτοια διαδικασία, πριν καταλήξει σε συμπεράσματα και αποφάσεις. Αυτά τα τελευταία θα κριθούν, σε βάθος χρόνου, αναλόγως με την εφαρμογή τους."

 

"Σε κάθε περίπτωση, στο συνέδριο  θα συναντηθούν δυο κόσμοι: Αυτός της Κυβέρνησης και αυτός της Περιφέρειας. Γιατί εμείς ποτέ δεν εγκαταλείψαμε τις αρχές της αστικής δημοκρατίας, την οποία υπηρετούμε με συνέπεια."

 

"Ο βασικός στόχος μας παραμένει ένας: Η τήρηση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων απέναντι στους πολίτες της Πελοποννήσου."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.