Πολιτικη

"Η πώληση της ΔΕΗ θα πλήξει τις τοπικές κοινωνίες" (photos,video)

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (14/2).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, βρέθηκε στο συνέδριο και έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Για μία ακόμα φορά αποφασίστηκε ομόφωνα να υπάρξει κορύφωση του αγώνα, αφού το όλο θέμα δεν είναι συντεχνιακό αλλά εθνικό-κοινωνικό και αυτό θα πρέπει να καταστεί σαφές.

Πρέπει να υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις αλλά και ενημέρωση της κοινωνίας, αφού η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ δεν θα πλήξει μόνο τους εργαζόμενους αλλά ολόκληρη την κοινωνία, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας είναι δίπλα σε κάθε απόφαση που λαμβάνεται και θα είναι μπροστά στους αγώνες, όπως έκανε και μέχρι τώρα.

Η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ δεν θα πλήξει μόνο τους εργαζόμενους αλλά και τις τοπικές κοινωνίες, αφού θα χαθούν τα ανταποδοτικά, όπως το ΕΑΠ -Λιγνιτόσημο, που δίνει η επιχείρηση...

Πρέπει ο αγώνας να είναι συντονισμένος και βέβαια να υπάρχουν αντιπροτάσεις προς την Κυβέρνηση και φυσικά ενημέρωση του κόσμου για το συνολικό διακύβευμα.

Η Περιφέρεια συνυπογράφει κάθε απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου και θα είναι δίπλα σε εργαζόμενους και τοπική κοινωνία, ώστε να αποτραπεί το "εθνικό έγκλημα" της πώλησης των μονάδων της ΔΕΗ".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.