Πολιτικη

"Aφήστε τα μασκαριλίκια!"

Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, κάλεσε τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκο Γόντικα, να.. αφήσει πίσω του την περίοδο της αποκριάς!

Στο πλαίσιο συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Τρίπολης, η κ. Νικολάκου, απαντώντας σε τοποθέτηση του κ. Γόντικα- ο οποίος έχει δηλώσει, κατ' επανάληψη,  ότι δεν θα συμμετάσχει στο Συνέδριο αλλά στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της διοργάνωσής του-, ανέφερε το εξής:

 

"Θα πρέπει να είστε απέναντι στον Πρωθυπουργό και να λέτε τα προβλήματα σας, όχι απ' έξω και να κάνετε μασκαριλίκια!»

 

H κ. Αντιπεριφερειάρχης διευκρίνισε, πως, σε κάθε περίπτωση, οι διαμαρτυρόμενοι έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώνουν-εννοώντας φορείς, σωματεία ή ενώσεις εργαζομένων- αλλά όσοι κατέχουν θεσμική ιδιότητα θα πρέπει να συμμετέχουν στις όποιες διαδικασίες και να θέτουν τους προβληματισμούς ή και τις ενστάσεις τους υπόψιν του εκάστοτε Πρωθυπουργού, καθώς αυτή είναι και η πεμπτουσία του δημοκρατικού διαλόγου.

 

Να σημειώσουμε πως η έκφραση "μασκαριλίκια", ήταν, κατ' ουσία, απάντηση σε αντίστοιχη "ατάκα" του κ. Γόντικα..

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.