Πολιτικη

Παυλής: "Απαραίτητο το Συνέδριο" (video)

Ιδιαίτερα υποστηρικτικός εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, κατά την έναρξη των εργασιών του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου.

Ειδικότερα ο κ. Παυλής αφού χαρακτήρισε το συνέδριο "απαραίτητο" και αφού είπε πως διοργανώνεται την κατάλληλη στιγμή, εμφανίστηκε σίγουρος πως η Ελλάδα σύντομα θα ξεπεράσει τη λεγόμενη "μνημονιακή εποχή".

Το 10o Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση λαμβάνει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Xαιρετισμούς πραγματοποίησαν εκτός του κ. Παυλή, κατά την έναρξη του συνεδρίου οι: Αντιφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Τατούλης είπε μεταξύ άλλων:

"Να συνεχίσουμε το δρόμο μας μέσω μιας κοινής προσπάθειας, η οποία θα έχει στόχο να βρει η χώρα το δικό της χώρο. Θεωρώ ότι το θέμα είναι η αναβάθμιση των σχέσεων, το συνέδριο είναι στην πόλη μας για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει μια συγκεκριμένη προσπάθεια για να πετύχει κάποιους στόχους. Σε μικρό χρονικό διάστημα τους πετύχαμε.

Χωρίς δυνατούς Δήμους η έξοδος από την κρίση θα είναι πιο δύσκολη. Οι Περιφέρειες αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα.

Δυνατοί Δήμοι δυνατές Περιφέρειες θα πρέπει να είναι το σύνθημα του Περιφερειακού Συνεδρίου."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.