Πολιτικη

Tατούλης: Πρέπει να βρούμε κοινό βηματισμό (photos)

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κλείνοντας την δική του συμμετοχή στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου στις 27 Φεβρουαρίου 2018, τόνισε την ανάγκη να πορευθούν όλοι οι αιρετοί μαζί για το καλό των πολιτών

Ο κ. Τατούλης, που χάρισε στον Πρωθυπουργό κι ένα ενθύμιο για να θυμάται την Τρίπολη, την "αδιαμφισβήτητη πρωτεύουσα της Πελοποννήσου"-αν και μάλλον ο κ. Τσίπρας, μετά τις δυο παραιτήσεις Υπουργών του, δεν θα πρέπει να θεωρεί την Τρίπολη.. "γούρικη"-, μεταξύ άλλων, εστίασε ιδιαίτερα στην αξία της δημιουργικής συνεργασίας και του γόνιμου διαλόγου.

Επίσης, προανήγγειλε- και αυτός- τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά στον κ. Τσίπρα: "Με την τωρινή και την αυριανή Κυβέρνησή σας".

Οπωσδήποτε, ο κ. Περιφερειάρχης έκανε και μια αναφορά στην πολιτική του πορεία, για να καταδείξει πως δεν φοβήθηκε ποτέ τις συγκρούσεις με ισχυρούς πολιτικούς, αλλά επιζητεί συνειδητά τη συναίνεση.

Το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε μεταξύ Περιφερειάρχη και Πρωθυπουργού, επιβεβαιώθηκε και από τη στιχομυθία τους περί.. Γκράμσι και φιλοσοφίας, ενώ, ταυτόχρονα, ο κ. Τατούλης σημείωσε πως αφήνει την αναφορά των έργων στον κ. Τσίπρα, καθώς αυτό είχαν συμφωνήσει νωρίτερα στο "μίνι" Υπουργικό Συμβούλιο.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.