Πολιτικη

Νικολάκου για Παυλή: Eποχή "μηδενικού κόστους" δε θα έρθει ποτέ

H Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου, σχολίασε την απάντηση για το έργο της ΣΔΙΤ, του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Τρίπολης για το έργο ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε: 

"Η Πελοπόννησος με το έργο ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων περνά σε νέα εποχή και αυτό πλέον είναι γεγονός. Η καθολική αποδοχή του σχεδίου της Περιφερειακής αρχής, αποδεικνύει πόσο πολιτικά οραματικό και ρεαλιστικό είναι το έργο αυτό. 

Γι’ αυτό το λόγο οι πολίτες, με αυξημένη πλειοψηφία μετά τις εκλογές του 2014, εμπιστεύτηκαν στην Περιφέρεια την υλοποίησή του.

Η εποχή των χωματερών, των Δήμων σε έκτακτη ανάγκη για χρόνια, η  ρύπανση του περιβάλλοντος και η απειλή της δημόσιας υγείας, έχει τελειώσει. Όσο για την εποχή της παγκόσμιας πρωτοτυπίας του "μηδενικού κόστους – μηδενικού υπολείμματος" δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. 

Σύμφωνα άλλωστε με την αρχή του Λαβουαζιέ, "η ύλη μπορεί να αλλάζει μορφές, αλλά η ποσότητά της παραμένει σταθερή". 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.