Πολιτικη

Κουτσούμπας από Μεγαλόπολη: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στην Ενέργεια

Τις εγκαταστάσεις του Ενεργειακού Κέντρου της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τη Μεγαλόπολη επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής (2/3) ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συνοδευόμενος από τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και πολυμελή αντιπροσωπεία της ΚΟ Πελοποννήσου, με επικεφαλής τον Γραμματέα της και μέλος της ΚΕ, Νίκο Κουτουμάνο.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν η ΔΕΗ Μεγαλόπολης, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο ορυχείο "ΨΑΘΙ" και στο χώρο των συνεργείων (ΣΒΟ) στο ορυχείο "ΜΑΡΑΘΟΥΣΑ" και είχε συνάντηση και ενημέρωση με τη διεύθυνση της επιχείρησης. (Δείτε πάνω βίντεο από την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στους εργαζόμενους στο ορυχείο "ΨΑΘΙ")

Η επίσκεψη στη Μεγαλόπολη ολοκληρώθηκε με συνάντηση με εκπροσώπους φορέων της πόλης στο Δημαρχείο, όπου τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Δ. Παπαδόπουλος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για το γεγονός ότι το ΚΚΕ βρίσκεται πάντα στην πλευρά των διεκδικήσεων, των κοινωνικών αγώνων.

Δείτε ρεπορτάζ ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.