Πολιτικη

Ο Δήμος Τρίπολης δίπλα στις αθλητικές διοργανώσεις

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Apnea Competition, κ. Χρήστος Πολίτης, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παυλή.

"Μετά την ολοκλήρωση του Apnea Competition 2018, στο κολυμβητήριο του Δήμου Τρίπολης, ο αθλητής και υπεύθυνος της διοργάνωσης Χρήστος Πολίτης, επισκέφτηκε το Δήμαρχο Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, ώστε να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα του αγώνα, για τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν στους συμμετέχοντες από την επίσκεψή τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, αλλά και να τον ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Τρίπολης και του ίδιου προσωπικά, στην εδραίωση του αθλητικού γεγονότος.

 

Αρχικά ο κ. Πολίτης μίλησε για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου από το Δήμο Τρίπολης μέσω του ΝΠΠΔ, όχι μόνο για την ημέρα του αγώνα αλλά και για τις απαιτούμενες προπονήσεις των αθλητών και παράλληλα επισήμανε την πολύ σημαντική συμβολή του Δήμου Τρίπολης, για την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού (κάμερες υποβρύχιας λήψης, ηχεία), που φάνταζε αδύνατη, δίνοντας πλέον την αυτονομία που χρειάζεται για την επόμενη διοργάνωση.

 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρίπολης, ευχαρίστησε όλους τους αθλητές για την ενθαρρυντική συμμετοχή τους σε ένα τόσο εξειδικευμένο αγώνα αλλά και τον Χρήστο Πολίτη κυρίως για τις επιδόσεις του αλλά για την επιμονή του σε αυτή τη διοργάνωση, ώστε πλέον να γίνει θεσμός για την πόλη μας, με τον αριθμό των αθλητών να φτάνει τα επίπεδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

 

Είμαστε πάντα δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους και σε τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις, ανέφερε ο κ. Παυλής με επόμενο στόχο, το Apnea Competition να γίνει γνωστό στο κοινό της πόλης, αλλά και να διαδοθεί με στοχευμένες ενέργειες σε μαθητές σχολείων, ώστε να έρθουν πιο κοντά στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Σχετικά με τις επιδόσεις των αθλητών, αξίζει να αναφερθεί ότι και φέτος ήταν αξιοσημείωτες και όπως μας ενημέρωσε ο κ.Πολίτης, η επίδοση του αθλητή Γιάννη Κοθωνίδη στα 228μ, είναι πλέον η 2η καλύτερη επίδοση στον κόσμο. Επίσης, βάση των επίσημων αποτελεσμάτων, άλλες 4 επιδόσεις είναι στις 20 καλύτερες στον κόσμο, ενώ 3 αθλητές από την Αρκαδία ανέβηκαν στο βάθρο, γεγονός που όπως ανέφερε ο Δήμαρχος είναι πολύ ενθαρρυντικό, ειδικά για ένα άθλημα άπνοιας που δεν είναι εύκολο να το ακολουθήσει ο οποιοσδήποτε.

 

Το ραντεβού ανανεώνεται για του χρόνου, σε ακόμα πιο βελτιωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, με ακόμα περισσότερες συμμετοχές, που ήδη έχουν αρχίσει να οριστικοποιούνται για το 2019."

 

 

 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.