Πολιτικη

Σχόλια - "φωτιά" πολιτικών για τον επιλεκτικό αποκλεισμό ΜΜΕ

Τα σχόλια των πολιτικών για τον επιλεκτικό αποκλεισμό των μέσων ενημέρωσης, από ενημερωτική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στις 19 Μαρτίου 2018!

Διαβάστε τα σχόλια των πολιτικών στον Radio Arcadia 93.8

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης: "Αυτό είναι "πραξικόπημα" από δημόσιο πρόσωπο σε δημόσιο χώρο".

Θεματική Αντιπεριφερειάρχης, Κωνσταντίνα Νικολάκου: "Δεν πάει καλά ο άνθρωπος...", αστειευόμενη.

Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Γιάννης Σμυρνιώτης: "Επιβεβαιώνεται η φασίζουσα νοοτροπία του κ. Παυλή- πράγμα που έχουν επισημάνει κι άλλοι πολίτες. Ο επιλεκτικός αποκλεισμός μέσων ενημέρωσης είναι ενδεικτικός της νοοτροπίας του".

Επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα", Νίκος Τσιαμούλος: "Επίδειξη αλαζονείας και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς από τον κ. Παυλή".

Επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", Κώστας Τζιούμης: "Απαράδεκτη η πράξη του κ. Δημάρχου. Πρόκειται για δημόσια εκδήλωση, παρόντων και ΜΜΕ . Ο αποκλεισμός κάποιων από τον κ. Παυλή, πλήττει βάναυσα την πολυφωνία, συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας μας".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.