Πολιτικη

Ανακοίνωση του παραιτηθέντος αντιπεριφερειάρχη κ. Μαντά

Ο κ. Περικλής Μαντάς εξέδωσε Δελτίο Τύπου απαντώντας σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχετικά με την παραίτησή του.

Διαβάστε την ανακοίνωσή του:

"Με έκπληξή μου είδα πως στο δελτίο τύπου της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφέρεται ως αιτία αποπομπής μου η αληθινή στάση μου, στο πολύ σοβαρό θέμα που ανέκυψε στη Μεσσηνία και ταλανίζει ολόκληρη την Πελοπόννησο. Η αλήθεια δεν περιορίζεται μόνον εκεί...

Η αλήθεια είναι πως σε αυτή τη συνεδρίαση ο περιφερειάρχης επέλεξε πρωτίστως να μου επιρρίψει "ευθύνες" ολοκληρώνοντας την πολιτική στοχοποίησή μου για την προ μηνός δήλωσή μου, καταδίκης της πολιτικής συμπεριφοράς της κυβέρνησης στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου.

Γνώμονάς μου στην πολιτική ήταν, είναι και θα είναι μόνο η αλήθεια. Την αλήθεια που είπα σήμερα ενώπιον όλων των συναδέλφων μου. Μια αλήθεια που πηγάζει από την προσωπική μου ηθική και ακεραιότητα, που είναι πάνω από "την πολιτική ηθική" που επικαλούνται ορισμένοι.

Με αυτή την αλήθεια οδηγό, εγώ υπέβαλα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη. Συνεχίζω πλέον ως περιφερειακός σύμβουλος να υπηρετώ τους πολίτες της Μεσσηνίας που με εξέλεξαν".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.