Πολιτικη

"Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου"

"Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου", δήλωσε σε συνέντευξή του ο εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βαγγέλη Γούργαρη. 

(Δελτίο Τύπου)

"Τρίπολη 22-3-2018

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση της Περιφερειακής Αρχής για τα διαδραματιζόμενα και καταγγελλόμενα στην Π.Ε Μεσσηνίας.

Ούτε μια καταδίκη όσων καταγγέλθηκαν, προχώρησαν σε αποκεφαλισμούς Αντιπεριφερειαρχών και επίδειξη των ανακριτικών τους ικανοτήτων.

Πριν μια εβδομάδα με αφορμή τα όσα έγιναν με το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης τονίζαμε:

Αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, ασχολούνται με το πολιτικό μέλλον του κ. Τατούλη, με τα πλασαρίσματα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τα εσωτερικά προβλήματα της πάλαι ποτέ κραταιάς ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ της Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.

Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, τα πλατιά λαϊκά στρώματα δεν έχουν να περιμένουν τίποτα θετικό, από αυτούς που στην προμετωπίδα έχουν την πολιτική προσωπική τους επιβίωση και γι’ αυτό αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα.

Να τους εγκαταλείψουν μαζικά, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, με τις ταξικές ριζοσπαστικές δυνάμεις σε όλα τα επίπεδα, για να δυναμώσει ο αγώνας, η ελπίδα και η προοπτική.

Αυτές μας οι πολιτικές εκτιμήσεις ισχύουν και επιβεβαιώνονται από τα γεγονότα". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.