Πολιτικη

"Φλερτάρει με το ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Τατούλης;"

Στα παιχνίδια του Πέτρου Τατούλη με το ΣΥΡΙΖΑ, για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εστιάζει η εφημερίδα parapolitika, σύμφωνα με δημοσίευμα της.

H προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές κάλπες του επόµενου έτους έχει ξεκινήσει ατύπως από τώρα, µε τους ενδιαφεροµένους να κινούνται στη λογική των συµµαχιών, αλλά και τα πολιτικά κόµµατα να "ζυµώνονται" στην κατεύθυνση της εξεύρεσης των κατάλληλων προσώπων που θα εξασφαλίσουν τις καλύτερες γι' αυτά εκλογικές επιδόσεις ή ακόµα και την κυριαρχία τους στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

 

 

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ο νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, έχει δηλώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, αλλά αυτή τη φορά χωρίς τη στήριξη της Ν∆ καθώς η ρήξη µε την κεντροδεξιά παράταξη φαίνεται να είναι οριστική. Σύµφωνα µε τους καλά γνωρίζοντες τα αυτοδιοικητικά της περιοχής, ο νυν περιφερειάρχης έχει δώσει ήδη χέρια µε τον ΣΥΡΙΖΑ. Από τη Ν∆ ο άνθρωπος που έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το χρίσµα είναι ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, µε τον ίδιο ωστόσο να το διαψεύδει. Έτσι, δεν αποκλείεται η υποψηφιότητα του "γαλάζιου" δηµάρχου Καλαµάτας Παναγιώτη Νίκα. Από το Κίνηµα Αλλαγής "παίζει" δυνατά η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου. 

 

 

 

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.