Πολιτικη

Ευχές και μηνύματα πολιτικών και φορέων για το Πάσχα! (video)

Πολιτικοί και φορείς ευχήθηκαν "Χρόνια Πολλά" και "Χριστός Ανέστη", την Κυριακή του Πάσχα στους πολίτες και σε όσους βρέθηκαν στη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης την ημέρα αυτή!

Ευχές και αισιόδοξα μηνύματα έδωσαν οι πολιτικοί και οι τοπικοί φορείς την Κυριακή του Πάσχα, που γιόρτασαν την ημέρα αυτή στην Τρίπολη στις εκδηλώσεις του Δήμου.

Δηλώσεις πραγματοποίησαν ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Βρέντας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κατσίρης, ο Επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος, ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης, μέλος της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Ηλίας Κούρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας και ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Θεόδωρος Καραλής.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.