Πολιτικη

Οδυσσέας: "Μετά από 6 μήνες απαξίωσης σήμερα δεν ξέρω πώς να αντιδράσω μπροστά στον κ. Τσακαλώτο"

"Οι πρώτοι διδάξαντες του συνθήματος "να καεί, να καεί…" είστε εσείς οι ίδιοι" δηλώνει ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχετικά με την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχετικά με την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, μίλησε χθες στη Βουλή για την απαξίωση της Κοινοβουλευτικής διαδικασίας από τους Υπουργούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεδομένου του γεγονότος ότι ο Υπ. Οικονομικών κ. Τσακαλώτος για έξι ολόκληρους μήνες δεν είχε προσέλθει στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτηση του κ. Κωνσταντινόπουλου.

 

Ο Βουλευτής πριν αποχωρήσει από την διαδικασία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, έκανε αναφορά στον Βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά που αναπαρήγαγε το σύνθημα "να καεί η Βουλή", υπογραμμίζοντας ότι όταν το σύνθημα αυτό ακουγόταν στην πλατεία Συντάγματος ο κ. Τσακαλώτος ήταν παρών. Oι πρώτοι διδάξαντες του συνθήματος αυτού είναι τα μέλη της σημερινής Κυβέρνησης και με την συμπεριφορά τους συνεχίζουν την απαξίωση της Κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

 

To βίντεο της ομιλίας του κ. Κωνσταντινόπουλου βρίσκεται ΕΔΩ:

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.