Πολιτικη

"Αποδείχθηκε το ψέμα του κ. Παυλή και για τα αδέσποτα" (video)

Αποκαλύψεις Τσιαμούλου για τη καθυστέρηση της επίλυσης του προβλήματος με τα αδέσποτα ζώα στην Τρίπολη

Συνέντευξη παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα", κ. Νίκος Τσιαμούλος.

 

Ο κ. Τσιαμούλος αποκάλυψε πως, αμέσως μετά το δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης, 17ης Απριλίου- με αφορμή την απάντηση της δημοτικής αρχής σχετικά με το θέμα του "ενδιαιτήματος" των αδέσποτων, ήτοι τον χώρο φύλαξής τους, όταν και οι ευθύνες για την καθυστέρηση επίλυσης του προβλήματος αποδόθηκαν, εκ μέρους του κ. Δημάρχου, στις γραφειοκρατικές διαδικασίες που επέβαλε η Κτηνιατρική Υπηρεσία- η παράταξή του έκανε σχετική αίτηση προς τη συγκεκριμένη Υπηρεσία για να ενημερωθεί περί του τι συμβαίνει.

 

Η απάντηση της Υπηρεσίας ήταν "κόλαφος" για τη δημοτική αρχή Τρίπολης: Η αίτηση αδειοδότησης για το χώρο φύλαξης των αδέσποτων κατατέθηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο του 2018! Ο κ. Τσιαμούλος δήλωσε πως αυτό αποδεικνύει, περίτρανα, τα ψέμματα με τα οποία απαντά επί μήνες στο συγκεκριμένο ζήτημα ο κ. Παυλής, κατά τη διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων.

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Τσιαμούλος τόνισε, εμφατικά, πως αυτή η κατάσταση δεν θα είναι πλέον ανεκτή, καθώς, όπως τόνισε "Κουραστήκαμε να ακούμε ψέμματα, τέρμα!

 

Mάλιστα, ο κ. Τσιαμούλος εγκάλεσε την κεντρική κυβέρνηση διότι, όπως είπε, ανέχεται απαράδεκτες και αυθαίρετες συμπεριφορές από ανθρώπους που βρίσκονται επικεφαλής σε Ο.Τ.Α. χωρίς να ξεκινά διαδικασίες για την τιμωρία τους.

 

Ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" αναφέρθηκε και στο θέμα της ΚΕΔΗΤ, όπως και στο θέμα της συντονισμένης κινητοποίησης του συνόλου των αυτοδιοικητικών παραγόντων ενόψει των δυνατοτήτων που προσφέρονται για χρηματοδότηση δράσεων στους τομείς του πολιτισμού και αθλητισμού. Να θυμίσουμε πως ο κ Τσιαμούλος είναι μέλος της αντίστοιχης επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

 

Δείτε τo βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Τσιαμούλου...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.