Πολιτικη

Σωρεία παραιτήσεων στο δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης

Η πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη προκαλεί "κραδασμούς" στην τοπική κοινωνία και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

 Μετά, λοιπόν, από την παραίτηση σύσσωμης της παράταξης του κ. Μπούρα-πρώην Δημάρχου- από τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων, ήλθε και ο κ. Μιχόπουλος να προσθέσει το όνομά του στο "γαϊτανάκι" των παραιτήσεων.

 

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι αν όλες αυτές οι συμβολικές, κατ' ουσίαν, κινήσεις, θα προκαλέσουν περαιτέρω "πονοκεφάλους" στην Κυβέρνηση,ενόψει της ψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου αύριο από την ολομέλεια της Βουλής.

 

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ακούγονται πολλά "μουρμουρητά" δυσαρέσκειας από την πλευρά κυβερνητικών βουλευτών, όσον αφορά την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως η ψήφιση του νομοσχεδίου θα είναι.. "αναίμακτη" για την κυβερνητική πλειοψηφία..

 

Δείτε εδώ το έγγραφο της παραίτησης του κ. Μιχόπουλου

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.