Πολιτικη

Συνεχίζονται...οι παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων στη Μεγαλόπολη

Μετά την παραίτηση του κ. Μιχόπουλου αλλά και της παράταξης του κ. Μπούρα, με αφορμή το νομοσχέδιο για την πώληση της ΔΕΗ, άλλη μία παραίτηση έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες.

Πρόκειται για την παραίτηση των μελών της παράταξης του κ. Γεωργακόπουλου.

 

 

Προς κ. Γεώργιο Μαρκολιά, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμου Μεγαλόπολης

 

Κε Πρόεδρε,

Ως επικεφαλής της παράταξης "Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" στο Δ.Σ του Δήμου Μεγαλόπολης σας γνωρίζω  τα εξής:

 

Σεβόμενοι τόσο το πολιτικό μας Ήθος, όσο και τον Λόγο με τον οποίο πορευθήκαμε κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και κατά την διάρκεια της συμμετοχή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενόψει του εγκλήματος που συντελείται σε βάρος του τόπου μας  θα ήταν για μας αδιανόητο να μην υλοποιήσουμε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, και να μην υποβάλλουμε την παραίτησή μας από τα αξιώματα που κατέχουν τα μέλη της Παράταξής μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης.

 

Η Μεγαλόπολη επιλέχτηκε από σύσσωμο το πολιτικό σύστημα να γίνει η σύγχρονη Ιφιγένεια και να θυσιαστεί "σε υποτιθέμενες μνημονιακές δεσμεύσεις" αλλά και μικροπολιτικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης, που έτσι  της ελαχιστοποιεί το πολιτικό της κόστος.

 

Πλέον κάθε "θεσμική" αντιμετώπιση του εγκλήματος που συντελείται σε βάρος του τόπου μας ταυτίζεται με το ίδιο το έγκλημα. Ελπίζουμε και είμαστε σίγουροι κε Πρόεδρε, ότι η φράση "τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω" δεν έχει καμία τύχη στη Μεγαλόπολη.

 

Κε Πρόεδρε,

Να είστε σίγουρος ότι οι επιβαρύνσεις που έχει δεχθεί ο τόπος μας για τον εξηλεκτρισμό και την ανάπτυξη της χώρας δεν θα κεφαλαιοποιηθούν τόσο εύκολα από τους εμπνευστές του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, για να κλείσουν τις τρύπες  που εκείνοι άνοιξαν.

 

Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ .

Ύστερα από τα παραπάνω, κε Πρόεδρε σας υποβάλλω την παραίτηση των μελών της Παράταξής μας από τα αξιώματα που κατέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης εκφράζοντας τον αποτροπιασμό μας για το έγκλημα που συντελείται στο τόπο μας .

 

Με τιμή

 

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

"Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ"

 

Ι.Ν.Γεωργακόπουλος

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.