Πολιτικη

"Kαταδικάστε τον τραμπουκισμό της Πρωτομαγιάς"

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για την ένταση που επικράτησε, στις εκδηλώσεις της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς στην Τρίπολη.

(Δελτίο Τύπου)

Περίσσεψαν χθες στη Τρίπολη, κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, ο τραμπουκισμός και η νοοτροπία της ιδιοκτησίας των  νεκρών αγωνιστών της πρωτομαγιάς του 1944, που εκτέλεσαν οι Γερμανοί κατακτητές και οι συνεργάτες τους Έλληνες γερμανοτσολιάδες.

 

Για πρώτη φορά σε γιορτασμό πρωτομαγιάς και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των εκτελεσμένων, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, με προσωπική του πρωτοβουλία και σε αντίθεση με το πνεύμα της εκδήλωσης και της μέρας, επιχείρησε να εφαρμόσει το κατόπιν  επιλογής του σύστημα, ποιος και ποια είχε το ελεύθερο να καταθέσει στεφάνι και να τιμήσει τους νεκρούς μας.

 

Θετικό μήνυμα του επεισοδίου αποτελεί το γεγονός πως, την τραμπούκικη αυτή στάση του συνδικαλιστή και πρωτοπαλίκαρου της Ν.Δ στην Αρκαδία, καταδίκασαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και προπαντός την επίθεση που έξαπέλυσε σε βάρος ενός συνεορτάζοντα συμπολίτη μας που διαμαρτυρήθηκε για τη στάση του αυτή!!!

 

Εκείνο που πολύ σωστά λέει ο σοφός λαός μας πως: ο λύκος δυστυχώς μόνο τη τρίχα του αλλάζει, το μυαλό του όμως δεν το αλλάζει, αποδείχθηκε περίτρανα για άλλη μιά φορά.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ την τοπική οργάνωση της Ν.Δ να καταδικάσει την τραμπούκικη αυτή στάση του συνδικαλιστικού και κομματικού στελέχους της, ώστε να αποδείξει στη πράξη τις εξαγγελίες της περί εκσυγχρονισμού της νοοτροπίας και της συμπεριφοράς των μελών της ώστε να μην γίνουν οι εξαγγελίες αυτές λόγια του αέρα. οι συμπεριφορές αυτές του προέδρου του

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ακόμη τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, επειδή  οι συμπεριφορές αυτές του προέδρου της εκθέτουν το θεσμό, να καταδικάσει την απαράδεκτη και αυθαίρετη αυτή στάση του, γιατί δεν συνάδουν με την δημοκρατική και συλλογική λειτουργία του, αλλά και δεν ταιριάζουν με την ιστορία του.

 

Τρίπολη 2-5-2018

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.