Πολιτικη

Σμυρνιώτης: "Έχει τσακωθεί με την αλήθεια ο κ. Παυλής"

Tα βασικά σημεία του Δημοτικού Συμβουλίου, που διεξήχθη την Τετάρτη (2/5), τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, την Πέμπτη (3/5), ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ο κ. Σμυρνιώτης αρχικά έκανε αναφορά στον Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή και είπε χαρακτηριστικά, "ο κ Παυλης δεν έχει καταλάβει ότι διανύει το τέταρτο έτος της εκλογής του και συνεχίζει να λειτουργεί σα να μην έχει καμία ευθύνη για τον Δήμο Τρίπολης . Μας αποκάλεσε τουρίστες, τότε αυτός είναι Αρριανός, γιατί δε γνωρίζει τι πρέπει να κάνει."

Και συνέχισε λέγοντας πως: "Εμείς κάναμε ως παράταξη ασφαλτικά έργα ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ."

"O κ. Παυλής είναι τελείως αντιφατικός, έχει ανευθυνότητα και την ευκολία να ρίχνει ευθύνες, αυτό με εκπλήσσει. Πριν ξεκινήσει τη θητεία του είχε δείξει άλλα δείγματα συμπεριφοράς. Τώρα όμως μιλάμε για "ψέματα με ουρά". Έχει τσακωθεί με την αλήθεια ο κ. Παυλής."

 

Στα αθλητικά έργα του Δήμου Τρίπολης επικεντρώθηκε ο κ. Σμυρνιώτης:

"Eίπε ο κ. Παυλής πως θα κάνει μεγάλο έργο. Να του θυμίσω πως πριν αναλάβουμε εμείς, η Τρίπολη είχε ελάχιστα γήπεδα εμείς κάναμε το γήπεδο της Κάρτσοβας. Το είχαμε αφήσει το γήπεδο της Τεγέας έτοιμο και το δημοπράτησε μετά από 3,5 χρόνια, όχι ο κ. Παυλής αλλά η Περιφέρεια Πελοποννήσου."

 

Για το ΔΑΚ Τρίπολης:

"Εγκατάσταση στέγης δεν έχει γίνει ακόμα στο ΔΑΚ Τρίπολης, που θα μπορούσε να γίνει μια μικρή κατασκευή για να κλείσουν οι τρύπες στην οροφή και να μη γίνει ολόκληρη ανακαίνιση της στέγης. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με το 2ο γυμνάσιο, που δεν έχουν αλλάξει ακόμα τις μπασκέτες."

 

Κλείνοντας ο κ. Σμυρνιώτης επισήμανε πως, "Ο Δήμος Τρίπολης τα τελευταία 4 χρόνια είναι σε απόλυτη αδράνεια!" και συνέχισε λέγοντας πως, "Καλός η κακός αυτή η θητεία τελειώνει το 2019, εκ των πραγμάτων θα είναι εκλογικό έτος. Ας βάλουν λοιπόν ένα λιθαράκι στον Δήμο έστω και τώρα."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.