Πολιτικη

Η τριπλή συγγνώμη του Πορτοσάλτε στον Κωνσταντινόπουλο

Στο σημείο να ζητήσει συγγνώμη στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο έφτασε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

Mετά την τηλεφωνική παρέμβαση του κ. Κωνσταντινόπουλου στην εκπομπή του κ. Πορτοσάλτε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, με αφορμή το ζήτημα της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και την κόντρα του βουλευτή με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

 

Η αρχή έγινε με κάποια "καυστικά" σχόλια του Άρη Πορτοσάλτε προς τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την κόντρα του με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, με τον κ. Κωνσταντινόπουλο να παρεμβαίνει στον "αέρα" της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

 

"Ένα σχόλιο όμως που σας ενόχλησε. Εδώ είμαστε για να τα πούμε. Ορίστε, παρακαλώ", είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον βουλευτή να απαντά: "Όχι, δεν με ενόχλησε απλά πρέπει να πω την άποψή μου… Πρώτον, κύριε Πορτοσάλτε, θέλω να ξέρω γιατί στοχοποιήσατε εμένα, θέλω να ξέρω αν έχετε την ίδια άποψη και για το θέμα της αναδοχής, είμαι σίγουρος ότι θα την πείτε για να μην βγαίνουν στα καφενεία και οι φιλοξενούμενοι σας, που είναι καθημερινά εκεί από την Νέα Δημοκρατία. Βασικό δηλαδή. Δεν μπορείτε να στοχοποιείτε μόνο εμένα. Θα πρέπει να την έχετε αυτή την άποψη και από τους υπόλοιπους…".

 

"Όχι όχι, έκανα αυτή την αντιδιαστολή. Κύριε Κωνσταντινόπουλε, εγώ έκανα αυτή την αντιδιαστολή. Είπα, λοιπόν, ότι, διάβασα τη θέση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είπε ότι ‘’εμείς αυτό τα άρθρο δεν θα το ψηφίσουμε, ενώ θα ψηφίσουμε το σύνολο του νόμου. Εντάξει; Από εκεί και μετά ο κάθε βουλευτής ή κάθε βουλευτής, έχουν το δικαίωμα, δεν έχουμε κομματική γραμμή, μπορούν να σηκώσουν το χέρι τους και να ψηφίσουν αυτό το άρθρο’’. Αυτό είπα  εξ αντιδιαστολής με το Κίνημα Αλλαγής, στο οποίο επικράτησε μια αντάρα. Αυτό περιέγραψα πριν με το σχόλιο μου…", είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

 

"Κάνετε λάθος. Το Κίνημα Αλλαγής και η κυρία Φώφη Γεννηματά είπε πως τα θέματα αυτά είναι θέματα που έχουν σχέση με την συνείδηση του καθενός…", ανταπάντησε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος και συμπλήρωσε: "Και το δεύτερο που έχω να σας πω είναι το εξής. Επειδή είπατε κάτι για καφενεία και χωριά και όλο αυτό που μπλέξατε τον κύριο Βενιζέλο και αυτά. Θέλω να σας πω δυο τρία πράγματα. Τι είπα ότι ο κύριος Βενιζέλος είπε με θάρρος ότι αντιπολιτεύεται σφοδρά την κυβέρνηση. Ότι εγώ θα το ψηφίσω. Και εγώ με μεγαλύτερο θάρρος. Γιατί ξέρετε κάτι το να κάνεις αυτή την εποχή κριτική στο Βενιζέλο είναι πιο δύσκολο από τότε που κάνατε κριτική εσείς στον Βενιζέλο…".

 

"Έχω κάνει πολύ σκληρή κριτική στον κύριο Βενιζέλο. Σωστά, λάθος αλλά έχω κάνει πολύ σκληρή κριτική τότε", τον διέκοψε ο Άρης Πορτοσάλτε.

 

"Άρα με πολύ μεγάλο θάρρος , όπου διαφωνώ με κάποιον ή πιστεύω διαφορετικά, είπα την άποψή μου…", ανέφερε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

 

"Πολύ καλά κάνατε. Ως προς την χρήση του ονόματος σας , κύριε Κωνσταντινόπουλε, αφού σας ενόχλησε το παίρνω πίσω. Οκ τέλος", είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

 

"Και το τρίτο, υπάρχει ένα θέμα για το πολιτικό κόστος, που είναι το μόνιμο πρόβλημα της χώρας. Σε έναν άνθρωπο όμως που ήρθε μαζί με το μνημόνιο και ψήφισε όλα τα μνημόνια μαζί και όταν ήταν όλοι οι άλλοι γύρω και τον λέγανε Γερμανοτσολιά, πήγε σε  όλα τα καφενεία της Αρκαδίας, θα μου επιτρέψετε να πω κάτι το οποίο δεν έχω πει δημόσια, αλλά αφού το είπατε θα το πω. Όταν το 2015 πήρε 4,6% η παράταξη μου πανελλαδικά, στην Αρκαδία τίμησαν και εμένα και την παράταξη μου με 9%", τόνισε με έμφαση ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

 

"Κύριε Κωνσταντινόπουλε, αφού φαίνεται πως σας πείραξε πολύ σας ζητώ συγγνώμη. Κύριε Κωνσταντινόπουλε  για να μην δημιουργούνται ζητήματα. Αφού λοιπόν σας ενόχλησα τόσο πολύ σας ζητώ συγγνώμη", είπε από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε.

 

"Για να πούμε με πιο ξεκάθαρο τρόπο για το σύμφωνο συμβίωσης. Δεν έβρισα ποτέ και όταν λέω ότι έχω μια διαφωνία με το θέμα, θεωρώ ότι έχω δικαίωμα ως βουλευτής, όπως και κάθε βουλευτής δικαίωμα να λένε την άποψη τους. Και να έχουν το θάρρος να τη λένε δημόσια. Γιατί εγώ δεν κρύφτηκα. Αλλά όχι να με στοχοποιείτε έτσι", ανέφερε επίσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

 

"Σας ζητώ συγγνώμη κύριε Κωνσταντινόπουλε", είπε για άλλη μια φορά ο Άρης Πορτοσάλτε.

 

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.