Πολιτικη

Επίσκεψη Οδυσσέα και Χρηστίδη στην Κανδήλα (photos)

Αυτή είναι η ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

"Επισκεφθήκαμε χθες τον κάμπο της Κανδήλας με τον Παύλο Χρηστίδη.

Η  Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μέσα σε δύο χρόνια, από το 2010 έως το 2012 ολοκλήρωσε το έργο «Καθαρισμός αποστραγγιστικών τάφρων του αναδασμού Κανδήλας Αρκαδίας, ύψους 1.228.367,02 ευρώ.

Το 2014 ύστερα από συνεννόησή μου με τον ΤΟΕΒ, το Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου υπέγραψα ως αρμόδιος Υφυπουργός Ανάπτυξης κονδύλιο 460.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση των «Υπολειπόμενων εργασιών αναδασμού Κανδήλας.

Πρόκειται για ένα έργο που παράγει πλούτο, δίνει θέσεις εργασίας και λύνει τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής ώστε να μπορούν να καλλιεργούν απρόσκοπτα και χωρίς δυσκολίες τα χωράφια τους.

Έστω και τώρα, να ολοκληρωθεί το έργο αυτό."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.