Πολιτικη

Ιστορική υπογραφή για τα απορρίμματα στην Τρίπολη (video, photos)

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου, υπεγράφη η σύμβαση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, μίλησε αρχικά για την ιστορική αυτή στιγμή της Πελοποννήσου, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως "οι δημοτικές αρχές οφείλουν μέχρι το 2020 να πιάσουν το στόχο του 50% της ανακύκλωσης στο στερεό απόβλητο".

Τέλος, ευχαρίστησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τα πολιτικά πρόσωπα που συμπαραστάθηκαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Έτσι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της σύμβασης αφού το έργο υπεγράφη από τον Πέτρο Τατούλη και την ανάδοχο εταιρία, παρουσία του συνόλου της περιφερειακής αρχής, στελεχών της ελληνικής κυβέρνησης και του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

Στη διαδικασίας υπογραφής παρευρέθηκαν:

Eκ μέρους της κυβέρνησης ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, εκ μέρους της εταιρίας ο Διευθύνων Σύμβουλος ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Εμμανουήλ Μαραγκουδάκης, εκ μέρους της Περιβαντολογικής εταιρίας Πελοποννήσου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Αγραφιώτης, εκ μέρους της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ο Οικονομικός Διευθυντής, Βασίλης Δεληκατερίνης και εκ μέρους του ΦΟΣΔΑ ο Πρόεδρος Σταύρος Αργειτάκος.

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.