Πολιτικη

"Συνήθεια οι διακοπές στο δημοτικό συμβούλιο" (video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" κ. Κώστας Τζιούμης, με αφορμή το δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (11/6), στο Πνευματικό Κέντρο.

Αρχικά ο κ. Τζίουμης μίλησε για τη διακοπή και την ένταση που δημιουργήθηκε για πολλοστή φορά στο Δ.Σ., αναφέροντας, πως η διακοπή, σύμφωνα με την πρόβλεψη του κανονισμού, αποτελεί το έσχατο μέτρο για την τήρηση της τάξης.

"Δυστυχώς έχει γίνει συνήθεια η διακοπή στο Δ.Σ. με το συγκεκριμένο προεδρείο" είπε χαρακτηριστικά.

"Όσες διακοπές έχουν γίνει στη θητεία του κ.Κακλαμάνου, δεν έχουν γίνει μαζί σε όλα τα Δ.Σ. του Δήμου Τρίπολης"

Σαν επικεφαλής και σαν παράταξη, ο κ. Τζιούμης είπε, πως σέβονται τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. αλλά να εφαρμόζεται ο κανονισμός ισότιμα για όλους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περιοχή Σίντζι, όπου βρίσκονται οι πηγές της Κανδήλας, μιλώντας για "μια εικόνα που ντροπιάζει και προσβάλει τον Δήμο Τρίπολης".

Σχετικά τώρα με τη συζήτηση που έγινε στο Δ.Σ για τα απορρίμματα και τα έργα που γίνονται στο Μεγαβούνι, ο κ.Τζιούμης σχολίασε τα όσα είπε ο δήμαρχος ,για δημοτικούς συμβούλους "λαγούς" και δημοσιογράφους "πολιτικούς απατεώνες", ζητώντας  να καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα αλλιώς θα χαρακτηριστεί ως συκοφάντης.

"Ο κ. Παυλής προσπαθεί να καλύψει την πλήρη αποτυχία του στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, με φωνασκίες λεονταρισμούς, ύβρεις και απειλές."

Ένα ακόμη σύνηθες θέμα που απασχολεί το δήμο είναι τα αδέσποτα όπου και ο κ. Τζιούμης σχολίασε λέγοντας πως "η κατάσταση βαίνει συνεχώς επιδεινούμενη με τα αδέσποτα" και πρέπει να μας πει ο δήμαρχος που έχουν πάει όλα αυτά τα χρήματα που έχει δώσει ο δήμος για στειρώσεις, αφού βλέπουμε συνεχώς στην πόλη όλο και περισσότερα κουτάβια.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.