Πολιτικη

"Διαζύγιο" με το Ποτάμι προαναγγέλλει ο Οδυσσέας

Μετά τη χθεσινή τοποθέτηση Θεοδωράκη ο καθένας παίρνει το δρόμο του, εκτίμησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Την εκτίμηση ότι μετά από την τοποθέτηση Θεοδωράκη στη Βουλή σχετικά με τη συμφωνία για το Σκοπιανό "ο καθένας παίρνει το δρόμο του" διατύπωσε σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

"Όταν φτάνουμε την ώρα της ψηφοφορία και κάποιος δεν ακολουθήσει τη γραμμή όπως διατυπώθηκε από τη Φώφη Γεννηματά, τότε ας αναλάβει την ευθύνη και ας πάρει το δικό του δρόμο" είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

 

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινόπουλο "η Φώφη Γεννηματά με τη θέση της εξέφρασε το 100% της βάσης. Αν κάποιος έχει αντίρρηση ας κάνουμε εσωτερικό δημοψήφισμα στις 24 Ιουνίου όταν εκλέγουμε τοπικές οργανώσεις". Όπως είπε, μάλιστα, "να ξέρετε ότι (σ.σ. σε μια τέτοια περίπτωση ) και οι πέντε του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής που διαφωνούν δεν θα πάρουν ούτε 15% υπέρ της συμφωνίας".

 

"Αν δεν έπαιρνε αυτή την απόφαση τη η Γεννηματά θα είχαμε προβλήματα βάσης" πρόσθεσε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.