Πολιτικη

Συνάντηση Τατούλη με Συμβούλους της Eurobank

Οι αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Eurobank κ. Φωκίωνα Καραβία στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018. 

Ο κ. Καραβίας και τα υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας που τον συνόδευαν δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την αναπτυξιακή πορεία που ακολουθεί η Πελοπόννησος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στον κ. Τατούλη ότι "η περιφέρειά σας έχει μεγαλύτερη ανάπτυξη από τις λοιπές περιφέρειες της χώρας", εξάροντας το τουριστικό και πρωτογενές προϊόν της, καθώς επίσης το εξαιρετικό οδικό της δίκτυο. 

Σημείωσε επίσης ο κ. Καραβίας ότι οι πολιτικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήτησε τη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη στη διαμόρφωση στρατηγικής της τράπεζας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της περιφερειακής οικονομίας της Πελοποννήσου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από την πλευρά του τόνισε ότι το πολιτικό και οικονομικό υπόβαθρο της Πελοποννήσου είναι ιδιαίτερα ισχυρό, γεγονός το οποίο διαρκώς ενισχύει το επενδυτικό προφίλ της. Σημείωσε ωστόσο ότι "το ενδιαφέρον μας εστιάζεται όχι μόνο στην προσέλκυση επενδύσεων, αλλά κυρίως στην ενσωμάτωσή τους και στην εξυπηρέτηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού". 

Ο Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε επίσης στις διεθνείς στρατηγικές συνεργασίες που έχει εδραιώσει η Περιφέρεια, οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε πρωτοβουλίες και δράσεις που δημιουργούν νέα δεδομένα για τη γεωπολιτική θέση της Πελοποννήσου και της Ελλάδας. 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.