Πολιτικη

Τατούλης: "Δε χαίρεστε, που δουλεύουμε τόσο πολύ;"

Με μία ώρα καθυστέρηση και ψιθύρους στους διαδρόμους του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης για αναβολή της συνεδρίασης, ξεκίνησε το 14ο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Με την έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Ευάγγελου Γιαννακούρα, να συζητηθούν πρώτα τα αρκαδικού ενδιαφέροντος θέματα, ώστε να προλάβουν να μεταβούν οι Αρκάδες σύνεδροι στα Λαγκάδια Γορτυνίας και να παραβρεθούν στον 45ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Παραδοσιακής Μουσικής, άρχισε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

"Δε χαίρεστε, που δουλεύουμε τόσο πολύ για το δημόσιο συμφέρον και προκύπτουν συνεχώς νέα θέματα προς συζήτηση;" απάντησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σε συνέδρους, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τα εκτός ημερησίας διάταξης "έκτακτα" θέματα, τα οποία αύξησαν τον αριθμό των υπό συζήτηση θεμάτων από 41 σε 53…

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.