Πολιτικη

Νέα "ΘΑ" από τον Παυλή!

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Τρίπολης εναντίον, όσων επικαλούμενοι το όνομα του Αστέρα Τρίπολης, κάνουν σπέκουλα εις βάρος του Δήμου.

 

Εναντίον όσων επικαλούνται τον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, λέγοντας τα εξής:

"Ο Αστέρας Τρίπολης δεν ανήκει σε κανέναν πέρα από τους ιδιοκτήτες του. Από κει και πέρα, ο Αστέρας είναι της Τρίπολης, της Αρκαδίας, της Πελοποννήσου! Να είναι καλά οι ιδιοκτήτες της ομάδας! Κάνουν πολύ σοβαρό έργο! Και στην ομάδα και στην πόλη! Και καλά κάνουν! Ουδείς έχει κάτι εναντίον τους! Να είναι πάντα καλά!

Όσοι όμως δουλεύουν μέσα στον Αστέρα και παριστάνουν τους διευθυντές και τους υπεύθυνους επικοινωνίας, μιλούν εξ ονόματος της ομάδας -χωρίς να έχουν αρμοδιότητα- και καταφεύγουν σε σπέκουλα εις βάρος του Δήμου Τρίπολης, καλά θα κάνουν να κλείσουν το στόμα τους! Γιατί είναι κρατικοδίαιτοι. Οι κρατικοδίαιτοι του Αστέρα δρουν εις βάρος του Δήμου και της ομάδας! Δεν τους πέφτει λόγος! Είμαστε ξεκάθαροι σε ότι αφορά την ομάδα της πόλης μας! Τα έργα θα γίνουν άμεσα!"

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.