Πολιτικη

Δήμας: "H Ν.Δ. δε θα στηρίξει Τατούλη"

Ο βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία Χρίστος Δήμας, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα των εκλογών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Δήμας είπε χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική εκπομπή "Όλα στον αέρα" του Super fm 104,1,"Ναι θα υπάρξει υποψήφιος από τη Νέα Δημοκρατία και νομίζω ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υποψηφιότητες στο σύνολο της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου". 

Στο ερώτημα εάν θα υποστηρίξει η Ν.Δ. τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στις εκλογές, ο κ. Δήμας απάντησε,"Η Νέα Δημοκρατία το έχει πει επανειλημμένα πως δε θα στηρίξει τον νυν Περιφερειάρχη, άρα ας περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις, για το ποιος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας".

Τέλος ο κ. Δήμας είπε: "Έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει η διοικητική και γεωγραφική Περιφέρεια Πελοποννήσου να ενοποιηθεί. Δηλαδή ο Νομός Αχαΐας, ο Νομός Ηλείας που ανήκουν διοικητικά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα πρέπει να "περάσουν" στη Περιφέρεια Πελοποννήσου. Χρειάζεται μία ενιαία διοικητική η αρχή η οποία δυστυχώς δεν υπάρχει"

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βιντεο που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.