Πολιτικη

"Δαχτυλίδια" στον δρόμο!

"Όλα αυτά που συμβαίνουν την τελευταία περίοδο από παράγοντες της Ν.Δ. για τη διεκδίκηση χρισμάτων και θέσεων στις επόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προσβάλλουν τους πολίτες και μας γυρίζουν χρόνια πίσω", δήλωσε ο Περιφερειακό Σύμβουλος Νίκος Πατσαρίνος.

Η συνέχεια των δηλώσεων του κ. Πατσαρίνου:

"Η Τοπική Αυτοδιοίκηση υπέφερε από τέτοιες καιροσκοπικές τακτικές, τα "δαχτυλίδια" και τα "κατόπιν ενεργειών μου", αντιγράφοντας την κακή εικόνα διοίκησης του κράτους που μας έφερε τα μνημόνια και τη διάλυση της κοινωνίας.

Τα νέα δεδομένα εξόδου από την κρίση και της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτούν από όλους να αφήσουν πίσω τους τα "παλαιά κοστούμια" και να ασχοληθούν σοβαρά με την Αυτοδιοίκηση και τις μεγάλες ανάγκες των τοπικών και περιφερειακών κοινωνιών μακριά από την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών".

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.