Πολιτικη

Άδωνις Γεωργιάδης: "Δεν πρόκειται να στηρίξουμε Τατούλη"

"Ο κ. Πέτρος Τατούλης δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία", τόνισε από την Καλαμάτα, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ερωτηθείς για Τατούλη ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν εμφατικός και καταπέλτης αναφέροντας πως: "…ο κ. Πέτρος Τατούλης δεν εκφράζει τη ΝΔ. Ο κ. Πέτρος Τατούλης θυμίζω ήταν υπουργός και βουλευτής της ΝΔ και ανεξαρτητοποιήθηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή – συνέβαλε δραστικά στην πτώση της – και ασφαλώς η ΝΔ δεν πρόκειται να τον στηρίξει εκ νέου για την Περιφέρεια… Ανακοινώσεις θα κάνει κεντρικά η ΝΔ και ο Πρόεδρός της μετά τη ΔΕΘ… Κάθε πολιτική απόφαση κρίνεται στον πολιτικό χρόνο που ελήφθη, εκείνη την εποχή φάνηκε σωστή στήριξη του κ. Τατούλη, η συνέχεια της δράσης του κ. Τατούλη ήταν προφανώς απογοήτευση για τους βουλευτές, τα στελέχη και τους οπαδούς της ΝΔ και γι αυτό το λόγο δεν πρόκειται να τον ξανά στηρίξουμε…"

 

Δείτε το video με τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.