Πολιτικη

Π.Πελοποννήσου: Συνεχίζεται το "γαλάζιο" σίριαλ

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα άφησε μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας.

Όπως είπε, στον απόηχο της φημολογίας ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου της ΝΔ μετά την οριστική απόφαση του Κυρ.Μητσοτάκη να μην στηρίξει τον Π. Τατούλη (σ.σ. την επιβεβαίωσε και ο Α. Γεωργιάδης που πραγματοποίησε ομιλία στην Καλαμάτα. Δείτε ΕΔΩ), "δεν έχω λάβει ακόμα τις οριστικές αποφάσεις μου. Όταν τις λάβω θα ενημερώσω το Σώμα".

Με αυτό τον τρόπο, ο κ. Νίκας έχει μπροστά του τρεις επιλογές: Είτε να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης (σ.σ. το πιθανότερο), είτε υποψήφιος βουλευτής είτε να είναι ξανά υποψήφιος στο δήμο Καλαμάτας, όπου αρχίζουν να εμφανίζονται δειλά-δειλά μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου από την παράταξή του με πρώτο το δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, Νίκο Μπασακίδη.

Πάντως, ο κ. Νίκας, μετά και το δημόσιο χαιρετισμό του με τον Α. Σαμαρά, ταυτίστηκε με την "σκληρή" γραμμή που ακολουθεί ο πρώην πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι "στις επικείμενες εθνικές εκλογές διακυβεύεται το μέλλον της Ελλάδας και γι’ αυτό δεν υπάρχει περιθώριο για απολίτικη ψήφο με κριτήριο τις χρηματοδοτήσεις".

Πάντως, δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον νέο υπουργό Εσωτερικών και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Αλέξη Χαρίτση για την συνεργασία που είχαν από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας.

 

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.