Πολιτικη

"Μπαράζ" εξαγγελιών έργων στην Περιφέρεια

Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 10 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο χαρακτηρίστηκε από ανακοινώσεις περί έργων σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Ο κ. Τατούλης, επιπρόσθετα, αναφέρθηκε σε μια σειρά από υλοποιημένα έργα στην Πελοπόννησο- όπως το Μέγαρο Χορού στην Καλαμάτα αλλά και το Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα- για τα οποία είπε πως "φέρουν την προσωπική μου σφραγίδα, παρά την προσπάθεια κάποιων αχρείων να τα οικειοποιηθούν".

Να σημειώσουμε πως, μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκαν αναπλάσεις στην πόλη της Κορίνθου, έργα τουριστικής υποδομής στη   Μεσσηνία, ενίσχυση οικονομική του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας και άλλα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, εκ μέρους του κ. Τατούλη, στην πρόσφατη συμφωνία μεταξύ Περιφερείας και Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανέφερε πως "Η Περιφέρεια ανοίγει δρόμους, καθώς για πρώτη φορά, η αυτοδιοίκηση καθίσταται "συνεταίρος" Υπουργείου, όσον αφορά την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του τελευταίου.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.