Πολιτικη

"Κατοχυρώνουμε την Πελοπόννησο της δημιουργίας"

"Κατοχυρώνουμε την Πελοπόννησο της δημιουργίας και της προοπτικής πιστοί στη συμφωνία μας με τους πολίτες", δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συζήτηση του θέματος της έκθεσης "Πελοπόννησος 2018" που διοργανώνεται στην Κόρινθο. 

"Είμαστε παρόντες, δυνατοί μαζί με όλους τους θεσμούς για να κατοχυρώσουμε την άλλη άποψη για τη χώρα, της δημιουργίας, της αποφασιστικότητας, της αποτελεσματικότητας και της προσδοκίας, κόντρα στη μιζέρια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συζήτηση του θέματος της έκθεσης «Πελοπόννησος 2018» που διοργανώνεται στην Κόρινθο και τόνισε ότι «η Νέα Πελοπόννησος ανεξάρτητη το 2010, το 2014 και τώρα, θα συνεχίσει το έργο της σύμφωνα μόνο με το συμβόλαιο που έχει συνάψει με τους πολίτες». 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ακόμη ότι «όταν παραλάβαμε την περιφερειακή αρχή η Πελοπόννησος δεν υπήρχε στο χάρτη. Σήμερα είναι πανίσχυρη και η παρουσία της είναι διακριτή σε όλους τους τομείς». 

Ο κ. Τατούλης αναφερόμενος στην εξέλιξη της έκθεσης «Πελοπόννησος 2018», η οποία διοργανώνεται φέτος στην Κορινθία, μετά τις προηγούμενες διοργανώσεις στην Αρκαδία και την Αργολίδα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευόδωση μιας πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας του. 

«Στόχος μας είναι να πετύχουμε να δημιουργήσουμε μια μόνιμη υποδομή για τη μεγάλη έκθεση Νοτίου Ελλάδος. Με τις εμπειρίες που συνεχώς αποκομίζουμε και την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μαζί με τα Επιμελητήρια της Αχαΐας και της Ηλείας, δείχνουμε ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε ένα ακόμα μεγάλο όραμα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. 

Ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι η περιφερειακή αρχή, σεβόμενη απόλυτα τη θεσμική λειτουργία και συνεργασία, ποτέ δεν έχει επέμβει στην εσωτερική λειτουργία των Επιμελητηρίων και δήλωσε ότι «όσοι επιχειρούν να θέσουν τέτοια ζητήματα αποκαλύπτουν την πολιτική γύμνια και την αδυναμία τους». Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση τόνισε ότι «η πολιτική δεν μπορεί να υπακούει σε ιδιοτέλεια. Δυστυχώς δεν μπορείτε να απευθυνθείτε στους πολίτες με καθαρούς πολιτικούς όρους γιατί δεν ήσασταν ποτέ ελεύθεροι στη σκέψη και τη λειτουργία σας, παρά μόνο δέσμιοι άλλων ζητημάτων που σας μετατρέπουν σε στρατιωτάκια". 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.