Πολιτικη

"Ψυχραιμία αγαπητέ Πέτρο, θα σε ταράξουμε στην αλήθεια"

Φαίνεται πως η αντιπαράθεση μεταξύ Πέτρου Τατούλη και του διευθυντή του "BEST" Νίκου Μπελόγιαννη, συνεχίζεται...

Την Τετάρτη (3/10), δελτίο τύπου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων, τη μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, την οποία κατέθεσαν ο Διευθυντής του τηλεοπτικού καναλιού Best Tv κ. Νίκος Μπελόγιαννης και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Μαντάς, εναντίον του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, απασχόλησε. Δείτε ΕΔΩ το άρθρο

Ο κ. Μπελόγιαννης σε δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: 

"Μόνο τον πανικό του κ. Τατούλη υποδηλώνει η σημερινή ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου(!), με τον ίδιο ξανά να κρύβεται πίσω από τον θεσμικό του ρόλο, μην υπογράφοντας ούτε τις ανακοινώσεις του, για θέματα προσωπικά, που τα ξεκίνησε ο ίδιος. 

Στην εναγώνια εδώ και καιρό "επιχείρηση" να συνδέσει πρόσωπα και καταστάσεις με κάθε τρόπο, όλο του το παραμύθι πέφτει στο κενό, ερχόμενος ο ίδιος αντιμέτωπος με την πραγματικότητα που είναι αμείλικτη απέναντι στο πολιτικό του ψέμα. 

Ψυχραιμία αγαπητέ Πέτρο, θα σε ταράξουμε στην αλήθεια. 

Και να θυμάσαι ότι τον δικηγόρο όπως και τα έξοδά μου εγώ τα πληρώνω ο ίδιος, από τον πραγματικό ιδρώτα μου. 

Σου λέω ξανά, θα σε ταράξουμε στην αλήθεια.

 

Νίκος Μπελογιάννης

Διευθυντής BEST"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.