Πολιτικη

Στην Βουλή οι καταστροφές της Αρκαδίας από την κακοκαιρία

Με πρωτοβουλία Κωνσταντινόπουλου, στην Ολομέλεια της Βουλής, συζήτηση για τις καταστροφές σε Μαντινεία και Κορύθιο από τις έντονες καλοκαιρινές βροχοπτώσεις.

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 9:30 πμ θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η ερώτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Αραχωβίτη, με θέμα: "Αίτημα των καλλιεργητών της περιοχής Μαντινείας και Κορυθίου του Δήμου Τριπόλεως Αρκαδίας για την αποζημίωσή τους λόγω καταστροφών από έντονες βροχοπτώσεις.".

Ο Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατέθεσε την ερώτηση αυτή στη Βουλή ήδη από τις 23 Αυγούστου, και αύριο θα ζητήσει ξεκάθαρες απαντήσεις από τον Υπουργό, πότε θα πραγματοποιήσουν οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ τις εκτιμήσεις ώστε να αποζημιωθούν άμεσα οι παραγωγοί, μεταφέροντας και την έντονη διαμαρτυρία τους γιατί ο ΕΛΓΑ Αρκαδίας δυσχεραίνει τη διαδικασία.

Η συζήτηση θα προβάλλεται ζωντανά από το κανάλι της Βουλής, αλλά και από τον παρακάτω σύνδεσμο: http://parltv.live.grnet.gr/webtv/

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.