Πολιτικη

"Ολική καταστροφή σε αμπελώνες της Αρκαδίας" (photos)

Ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για υπεκφυγές και καθυστέρηση στην απόδοση των αποζημιώσεων σε αγρότες της Αρκαδίας.

Σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου κατά τη συζήτηση σχετικής επερώτησής του κ. Κωνσταντινόπουλου στη Βουλή -που συγκεκριμένα αφορούσε Μαντινεία και Κορύθιο- για τις καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες της Αρκαδίας λόγω της "επέλασης" του μεσογειακού κυκλώνα "Ζορμπά". 

Μεταξύ άλλων, δήλωσε και παράλληλα ερώτησε τον κ. Αραχωβίτη σχετικά με το σημείο που βρίσκεται η διαδικασία των αποζημιώσεων τονίζοντας ότι κατά την άποψη του οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου έχουν άγνοια. 

Είναι χαρακτηριστικό, πως σε μία αποστροφή του λόγου του ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε απευθυνόμενος τον υπουργό: "Τί θα κάνετε σας παρακολουθούν όλοι οι αγρότες της Αρκαδίας. 

Από την πλευρά του ο κ. Αραχωβίτης, τόνισε ότι η διαδικασία προχωράει κανονικά αλλά οπωσδήποτε δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να παρακαμφθεί ο νόμος. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.