Πολιτικη

"Το μεγαλύτερο ανέκδοτο ότι θα τα "σπάσουν" Τσίπρας - Καμμένος"

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 λέγοντας πως Τσίπρας και Καμμένος είναι σε συνεννόηση, όμως "είναι όμηρος ο ένας του άλλου".

"Το μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι, ότι θα τα σπάσουν Τσίπρας και Καμμένος. Είναι σε συνεννόηση. Ο ένας όμως είναι όμηρος του άλλου", είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Πρωινό Τανγκό" με τους Αντώνη Φουρλή και Στέλλα Γκαντώνα, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως ένα απόλυτα καραμανλικό κόμμα.

Για το προσφυγικό είπε: "Θα δημιουργήσει πρόβλημα στην χώρα η συμφωνία Τσίπρα-Μέρκελ στο προσφυγικό. Η κυβέρνηση έχει γίνει η ντροπή της Ευρώπης στο προσφυγικό και έχει γίνει κυνική στο ζήτημα".

Για τη δήλωση Πολάκη, είπε: "Αυτό που συνέβη χθες με τον Πολάκη, το έχουν πει οι Χρυσαυγίτες. Αυτό που είπε ο Πολάκης ήταν πολύ βαρύ και κανείς από την κυβέρνηση δεν τον αποδοκίμασε".

Όσον αφορά στο Σκοπιανό, είπε: "Θέλαμε λύση αλλά η λύση αυτή δεν είναι προς όφελος της χώρας. Δεν θα την ψηφίσουμε".

Κάνοντας εκτίμηση για τις εκλογές, είπε πως "ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τουλάχιστον δεύτερος", με την "διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να είναι τουλάχιστον 10 μονάδες".

 

Ακούστε τη συνέντευξη στο news247.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.