Πολιτικη

"Πρώτη" Νίκα και εγκώμια Μητσοτάκη για το Δήμαρχο Καλαμάτας

Σε περιοδεία του Προέδρου της Ν.Δ. στην Κορινθία, στις 15 Οκτωβρίου 2018, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως υποψήφιος Περιφερειάρχης ο κ. Παναγιώτης Νίκας

 

Ο κ. Μητσοτάκης εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του κ. Νίκα στην αυτοδιοίκηση, ενώ δήλωσε πεπεισμένος για την επικράτηση του τελευταίου στις Περιφερειακές εκλογές.

 

Όσον αφορά τα στελέχη της Ν.Δ. που βρίσκονται εντός της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος" του κ. Τατούλη, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε, αφενός, πως ο "καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του", αφετέρου, όμως, έστειλε σαφές μήνυμα στα "γαλάζια" στελέχη πως η στήριξη στον κ. Τατούλη τους θέτει "εκτός κόμματος".

 

Παράλληλα, έχει ήδη ανακοινωθεί η παραίτηση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Ελένης Παναγιωτοπούλου, η οποία είναι στέλεχος της Ν.Δ., ως γνωστόν.

 

Η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου (15 Οκτωβρίου 2018,16:00, Τρίπολη, Πνευματικό Κέντρο) αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς αναμένονται οι αντιδράσεις από την πλευρά της Περιφερειακής Αρχής αλλά και το "ξεκαθάρισμα" της στάσης που θα κρατήσουν οι υπόλοιποι "γαλάζιοι" σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.