Πολιτικη

Τατούλης: Οι πολίτες στην Πελοπόννησο δεν εκβιάζονται

Σχολιάζοντας τη δήλωση του τέως Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Λαμπρόπουλου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε "Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος μου. 

Έχουμε κοινή πολιτική διαδρομή και μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί προσωπικής φιλίας. 

Θέσεις που επιβάλλονται από πρόσκαιρες συγκυρίες δεν μπορούν να υπηρετήσουν κανένα πολιτικό διακύβευμα και το μόνο που καταφέρνουν να επιτύχουν είναι ο θυμός των πολιτών. 

Ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. 

Οι πολίτες της Πελοποννήσου είναι ελευθερόφρονες και δεν εκβιάζονται".

 

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα για την ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Λαμπρόπουλος. Σε αυτήν αναφέρει τα εξής:

“O Παναγιώτης Νίκας, είναι πετυχημένος Δήμαρχος της Καλαμάτας.

Πιστεύω, ότι θα είναι, εξίσου ένας καλός Περιφερειάρχης, για το συμφέρον της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας.

 Τον στηρίζω και θα είμαι μαζί του”.

 

To σχόλιο του arcadia 938

Σημαντική εξέλιξη η συμπόρευση του κ. Λαμπρόπουλου με τον κ. Νίκα, η στήριξη δηλαδή της κομματικής επιλογής. Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadia 938, o κ. Λαμπρόπουλος ήταν από τις πρώτες επιλογές για τη θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, αλλά δεν αποδέχτηκε την πρόταση της Ν.Δ. Μάλιστα, φέρεται να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Τατούλης, στη δήλωσή του, σαφέστατα υπονοεί πως ο κ. Λαμπρόπουλος "πιέστηκε" να πειθαρχήσει στην πολιτική επιλογή της Ν.Δ, μετά μάλιστα και τη χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στις 15 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κορινθία. Μένει να αποδειχθεί το κατά πόσο ο κ. Λαμπρόπουλος θα υποστηρίξει με "θέρμη" τον κ. Νίκα, αλλά και πόσα "γαλάζια" στελέχη της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος" θα αντέξουν τις "πιέσεις" μέχρι τέλους. Προς το παρόν, ο κ. Τατούλης εμφανίζεται να είναι σε δύσκολη θέση, αλλά έχει δείξει κατά το παρελθόν πως έχει "συνηθίσει" να βρίσκεται σε αντίστοιχες καταστάσεις.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.