Πολιτικη

"Πράσινο φως" για έργα σε Μονές της Αρκαδίας

Το "πράσινο φως" από το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Τρίπολη στις 15 Οκτωβρίου, προεξάρχοντος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, πήραν τρεις προγραμματικές συμβάσεις που αφορούν Ιερές Μονές της Αρκαδίας και θα ενισχύσουν τον θρησκευτικό τουρισμό. 

Πρόκειται για την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος Λουκούς Άστρους Κυνουρίας, για την υλοποίηση του έργου "Εργασίες αποκατάστασης κτιρίου και περιβάλλοντος χώρου μετοχίου Ι. Μ. Λουκούς Δήμου Βόρειας Κυνουρίας". 

Ενεκρίθη ακόμα η σύμβαση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία "Ίδρυμα Όρους Σινά", για την υλοποίηση του έργου "Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου με περίφραξη, κατασκευή μαντρότοιχου για προστασία του υπό κατασκευή Μετοχίου Σινά". 

Προχώρησε επίσης και η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου Καστρίου Κυνουρίας, για την υλοποίηση του έργου: "Επισκευή και μόνωση στέγης, εργασίες αποκατάστασης περιβάλλοντος χώρου στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου της ΤΚ Καστρίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας". 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.