Πολιτικη

"Ζητάμε διαφάνεια παντού, αλλά με πράξεις"

"Η Δικαιοσύνη προφυλάκισε τον Γ.Παπαντωνίου για 2,4 εκ ευρώ. Για τα 50 εκ.ευρώ που αποκάλυψε ο κ.Κοτζιάς ότι δήλωσε ο κ.Καμμένος πως πήρε η Κυβέρνηση από τον Τζ.Σόρος θα παρέμβει;"

 Δελτίο Τύπου:

Βασικά σημεία συνέντευξης στην εκπομπή "Αταίριαστοι" του τηλεοπτικού σταθμού "ΣΚΑΪ" (Χρ.Κούτρας – Γ.Ντσούνος):

Το ΠΑΣΟΚ έχει μία ιστορία δεκαετιών. Εφάρμοσε μεγάλες μεταρρυθμίσεις, έκανε πολλά για τη χώρα. Έκανε και λάθη, για τα οποία δεν είμαι χαρούμενος. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη – όταν ήρθε η υπόθεση Παπαντωνίου στη Βουλή, ήμαστε οι πρώτοι που είπαμε πως πρέπει να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο ο Γ.Παπαντωνίου, είναι εκατομμύρια άνθρωποι. Είμαστε και όλοι εμείς, που μείναμε στο ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα, ακόμη και όταν έπεσε στο 4%, όχι για καρέκλες και αξιώματα, αλλά για αρχές και αξίες. Και είμαι περήφανος γι’αυτό.

Όσοι έκλεψαν, εφόσον απεφάνθη η Δικαιοσύνη ότι έκλεψαν, είναι για μας πολιτικά ρεμάλια και υπάρχουν δυστυχώς τέτοιοι σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Στενοχωριέμαι για όσους πέρασαν από το χώρο μας. Όμως δείτε το παράδοξο: απολογούμαι εγώ σήμερα για τον κ.Παπαντωνίου επειδή ήταν ΠΑΣΟΚ, ενώ ο κ.Καψώχας που ήταν στενός του συνεργάτης όταν ήταν Υπουργός Άμυνας, κάνει σήμερα κυβερνητική προπαγάνδα στην ΕΡΤ και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για την περίοδο εκείνη!

Για εμάς η διαφάνεια είναι σε πρώτη προτεραιότητα. Διαφάνεια παντού, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Μετά από τα 2,4 εκ ευρώ του κ.Παπαντωνίου, θα παρέμβει ο Εισαγγελέας και για τα 50 εκ.ευρώ του Τζ.Σόρος που είπε ο κ.Καμμένος ότι πήρε η Κυβέρνηση; Θα διερευνηθεί και η υπόθεση των 24,5 δις ευρώ που χάθηκαν από τις ελληνικές τράπεζες με τους χειρισμούς Τσίπρα-Καμμένου; Πόση διαφάνεια αντέχει η Κυβέρνηση;

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.