Πολιτικη

Σμυρνιώτης: Ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί οι δρόμοι στο Ελαιοχώρι (photos)

"Μισό μηχάνημα δεν έχει κάνει την εμφάνισή του για να ξεκινήσει έστω μια στοιχειώδης αποκατάσταση της βατότητας των δρόμων", δήλωσε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ακολουθεί το σχόλιο του κ. Σμυρνιώτη: 

29.10.2018 ελαιώνας Ελαιοχωρίου

"Πέρασε ένας μήνας αλλά παρά την κήρυξη της περιοχής - έστω και με καθυστέρηση - σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και την έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου μας με 350.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών ούτε... μισό μηχάνημα δεν έχει κάνει την εμφάνισή του για να ξεκινήσει έστω μια στοιχειώδης αποκατάσταση της βατότητας των δρόμων.

Και αν αντιμετωπιστεί το θέμα όπως των πλημμυρών του Ιουνίου του 2016 - ακόμα δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση για τους αγροτικούς δρόμους που τότε καταστράφηκαν - το μόνο μέσο πρόσβασης στις ελιές θα είναι τα... ζώα.

Καλώ τον κ. Παυλή αντί να αναλώνεται στο να παρουσιάζει δεξιά και αριστερά το "έργο" του να προχωρήσει από αύριο σε απευθείας μίσθωση μηχανημάτων και προμήθεια υλικών για μπορέσει ο κόσμος να πάει στις ελιές του.

Όσο για τις χρονοβόρες διαδικασίες που συνεχώς επικαλείται για να δικαιολογήσει την κωλυσιεργία τους απλά επισημαίνω ότι η κήρυξη των πληγεισών περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επιτρέπει, μέχρι τις 31.12.2018 που ισχύει, την παράκαμψή τους..."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.