Πολιτικη

Οδυσσέας: "Bρέθηκαν φάρμακα για καρκινοπαθείς συντοπίτες μας!"

"Χαίρομαι που μετά από τη δημόσια καταγγελία μου, βρέθηκαν τα φάρμακα για τους καρκινοπαθείς συντοπίτες μας", δήλωσε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

 Σχετικά με την ανακοίνωση της Διοίκησης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Κατανοώ τη μακροσκελή απάντηση της Διοίκησης του ΠΓΝ, η οποία δημοσιεύθηκε ύστερα από μια δημόσια καταγγελία. Κατανοώ και τις εντολές που έχει η Διοίκηση, άλλωστε αναλαμβάνει και ευθύνες που δεν της αναλογούν. Χαίρομαι που μετά από τη δημόσια καταγγελία μου, βρέθηκαν τα φάρμακα για τους καρκινοπαθείς συντοπίτες μας. Γνωρίζουν όλοι τι συμβαίνει στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς έχουν διαμαρτυρηθεί στην Διοίκηση του Νοσοκομείου. Η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από πολυσέλιδες ανακοινώσεις.

Κατανοώ αυτή την αντίδραση. Υπενθυμίζω ότι είμαι ο μοναδικός Βουλευτής που έθεσα δημόσια το θέμα της βλάβης του στεφανιογράφου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, καταθέτοντας μάλιστα και ερώτηση στη Βουλή στις 3 Οκτωβρίου, στην οποία ο αρμόδιος Υπουργός σαράντα μέρες τώρα δεν έχει βρει λίγο χρόνο για να μου απαντήσει.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να παρεμβαίνω για τα προβλήματα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου – άλλωστε γνωρίζετε ότι δεν πτοούμαι από απαντήσεις-“σεντόνια”."

 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.