Πολιτικη

Σταματόπουλος: Απομακρύνθηκαν τα αδέσποτα από την Πετρινού

Τσιαμούλος: Που πήγαν, κ. Αντιδήμαρχε;

 

Τα αδέσποτα της Πλατείας Πετρινού "συλλέχθηκαν" και ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία, σύμφωνα με αυτά που δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο της 11ης Δεκεμβρίου 2018.

 

Ο κ. Σταματόπουλος αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, για τα οποία είπε, στην ουσία, πως "κάνουν" πως αγνοούν κάποιες πλευρές του προβλήματος.

 

Επιπρόσθετα, αμφισβήτησε τα στοιχεία που παρέθεσε, συγκρίνοντας τις δημαρχιακές θητείες μεταξύ του ιδίου και του κ. Παυλή, ο κ. Σμυρνιώτης.

 

Τέλος, ο κ. Σταματόπουλος σχολίασε, με αρνητικό τρόπο, τη μη συνδρομή του Φιλοζωικού Συλλόγους της Τρίπολης, ενώ, αναφερόμενος και σε δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θέλησε να καταδείξει πως το πρόβλημα των αδεσπότων είναι συνολικό και βασικός "υπεύθυνος" γι' αυτό είναι ο κυβερνητικός νόμος.

 

Ο κ. Τζιούμης κάλεσε τον κ. Σταματόπουλο να μην αναφέρει καν το ενδιαίτημα, αλλά να κάνει "μούγγα" γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για "σκάνδαλο". Ζήτησε δε να μάθει πόσα ακριβώς έχουν ξοδευτεί από το Δήμο όλα αυτά τα χρόνια για τα αδέσποτα, ενώ απαντώντας στην "ατάκα" του κ. Σταματόπουλου που ανέφερε "τα σκυλιά δεν είναι..θηρία της ζούγκλας", δήλωσε: "Να βγείτε να το πείτε στους πολίτες αυτό!"

 

Τέλος, ο κ. Τσιαμούλος είπε, μεταξύ άλλων, πως "Αν ήμουν εγώ στη θέση σας, κ. Σταματόπουλε, δεν θα έπαιρνα το λόγο σήμερα. Πάρτε τους αρμόδιους Αντιδημάρχους των πόλεων που αναφέρατε και ρωτήστε ποιες παροχές δίνουν εκεί στους πολίτες για να γίνει ορθότερη διαχείριση του θέματος. Που πήγαν τα αδέσποτα, κ. Αντιδήμαρχε, που όπως είπατε, απομακρύνθηκαν;"

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.