Πολιτικη

Τατούλης: "Aμεση επανέναρξη των εξετάσεων οδήγησης"

Την ανάγκη εξεύρεσης άμεσης λύσης για την επανέναρξη των εξετάσεων απόκτησης άδειας οδήγησης σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Στο συμβούλιο συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των σχολών οδήγησης από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου. 

Αφού τόνισαν ότι το πρόβλημα είναι πανελλαδικό, οι εκπρόσωποι των σχολών οδήγησης αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και ζήτησαν την πολιτική στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου στις διεκδικήσεις τους από το Υπουργείο. Αναφέρθηκαν επίσης στην ανάγκη εφαρμογής των αποφάσεων του Περιφερειάρχη για τη διενέργεια εξετάσεων εντός ωραρίου, καθώς ο αριθμός των πολιτών που αναμένουν να εξεταστούν έχει αυξηθεί πολύ και οι ίδιοι αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ότι το πρόβλημα αφορά το σύνολο της χώρας και ότι έχει απασχολήσει την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας. Ενημέρωσε τους εκπροσώπους των σχολών οδήγησης ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο ώστε να προωθηθεί άμεσα η απαιτούμενη νομοθετική ρύθμιση για την επίλυση του προβλήματος και ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει την αγαστή συνεργασία με όλες τις σχολές οδήγησης όπως ήδη συμβαίνει μέχρι σήμερα. 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.