Πολιτικη

"Λακκούβες" και..δέντρα που κόπηκαν κατά λάθος..

Ο κ. Τζιούμης έθεσε το ζήτημα της "δυσφήμησης" της Τρίπολης λόγω δημοσιευμάτων για τις "λακκούβες" στους δρόμους

 

Ο κ. Παυλής αμφισβήτησε πως οι συγκεκριμένοι δρόμοι-που εμφανίστηκαν σε δημοσίευμα αθηναϊκού διαδικτυακού ιστότοπου- αποτελούν αρμοδιότητα του Δήμου αλλά είναι "επαρχιακοί"-άρα "ανήκουν" στην Περιφέρεια.

 

Ο κ. Τζιούμης απάντησε πως "ευτυχώς που δεν είχαμε δημοσίευση με φωτογραφίες από κεντρικούς δρόμους της πόλης, γιατί εκεί η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη!"

 

Επιπρόσθετα, υπήρξε "θέμα" με τέσσερα δέντρα που κόπηκαν στην περιοχή της Αλέας, μετά από ενέργειες της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, αλλά, όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. που ήταν παρών στο Συμβούλιο, επρόκειτο για.."άλλα δέντρα από αυτά για τα οποία είχε αποφασιστεί να κοπούν από το δημοτικό συμβούλιο".

 

Ωστόσο, από τη συζήτηση προέκυψε πως, ναι μεν κόπηκαν διαφορετικά δέντρα από αυτά που ορίζονταν στη σχετική απόφαση, αλλά, καθώς ο συνολικός αριθμός των δέντρων που προορίζονται για κοπή φθάνει τα 114, συμπεριλαμβάνονταν και αυτά που όντως κόπηκαν.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.