Πολιτικη

Τζιούμης: Αποτυχημένοι Σμυρνιώτης και Παυλής

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TV Super παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, στις 21 Δεκεμβρίου 2018

Ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", εστίασε στην "ανικανότητα" της διοίκησης του κ. Παυλή, στην "κακή διαχείριση" των χρημάτων του Δήμου αλλά και στο γεγονός πως και ο κ. Σμυρνιώτης έχει "δοκιμαστεί" ως Δήμαρχος και καταψηφίστηκε από τους πολίτες.

 

Ο κ. Τζιούμης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δική του θητεία ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης (σ.σ. 2008-2010, Δήμαρχος ο κ. Αλέξανδρος Κοτσιάνης), χαρακτηρίζοντας την τότε λειτουργία του Συμβουλίου ως "πολύ καλύτερη" από την μετέπειτα, ενώ, για τα "περίφημα" χρίσματα σε υποψηφίους, δήλωσε πως αυτό που ενδιαφέρει, πρωτίστως, τον ίδιο και την παράταξή του είναι να απευθυνθούν στους ίδιους τους πολίτες.

 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κώστας Τζιούμης τόνισε τα εξής:

 

 

"Τα προβλήματα της καθημερινότητας οξύνθηκαν το τελευταίο διάστημα. Η κατάσταση στην Τρίπολη είναι τραγική, τόσο όσον αφορά τα αδέσποτα αλλά και τους δρόμους".

"Το θέμα των απορριμμάτων δεν έχει λυθεί. Υπάρχουν τα "διαρκή" εγκλήματα των χωματερών σε Άγιο Βλάση και Αγία Τριάδα. Ένοχοι στη συνείδηση των πολιτών είναι οι κ. Παυλής και Σμυρνιώτης."

 

"Για το θέμα του Αγίου Βλάση έχουμε ασκήσει δριμύτατη κριτική. Εμείς ήμασταν πάντοτε ξεκάθαροι, εναντίον της λύσης τόσο του Αγίου Βλάση όσο και της Αγίας Τριάδας."

 

"Η συγκεκριμένη δημοτική αρχή του κ. Παυλή δεν μπορεί να κάνει, και δεν κάνει, τίποτε από τα βασικά. Δικός μας στόχος είναι η επαναφορά ολόκληρου του Δήμου στην "κανονικότητα"."

 

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να αποκατασταθούν οι δρόμοι. Σπαταλάμε χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για πολιτιστικές εκδηλώσεις και δεν ρίχνουμε ένα ευρώ για να φτιαχτούν οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης. Αν γίνει σωστή διαχείριση των χρημάτων του Δήμου, η αποκατάσταση των δρόμων μπορεί να γίνει εύκολα."

 

"Δεν έχει εφαρμοστεί ο νόμος για τα αδέσποτα. Πληρώνουμε δυο χρόνια 1500,00 ευρώ το μήνα για το χώρο που θα γίνει το "ενδιαίτημα" και ακόμα δεν έχουμε βάλει ούτε πρόκα!"

 

"Το μεγάλο πρόβλημα της διοίκησης του κ. Παυλή είναι η ανικανότητά της. Και τον κ. Παυλή και τον κ. Σμυρνιώτη τους "δοκίμασαν" οι πολίτες. Είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος."

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.