Πολιτικη

O Γιώργος Μπουλούκος στo ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

Τον Γιώργο Μπουλούκο στo ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης.

Την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Μπουλούκου με τη Νέα Πελοπόννησο στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

"Νιώθω μεγάλη χαρά και εξαιρετική ικανοποίηση γιατί σήμερα ανακοινώνω τη συστράτευση στη μάχη της Νέας Πελοποννήσου ενός εξαιρετικού συμπολίτη μας, του Γιώργου Μπουλούκου, ο οποίος υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη της Νέας Πελοποννήσου. 

Έναν άνθρωπο η οικογένεια του οποίου έχει δώσει μεγάλες μάχες για τον τόπο μας, για τη δημοκρατία, για τη Μεσσηνία. Έναν έγκριτο νομικό, ο οποίος από τη θέση του συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης βοήθησε όσο μπορούσε περισσότερο. Κυρίως όμως έναν άνθρωπο ο οποίος πιστεύει ακράδαντα στη δημοκρατία και τις δημοκρατικές αρχές, στην παράδοση και στην ιστορία αυτού του τόπου. 

Ως έγκριτος νομικός τιμήθηκε και τιμάται από τους συναδέλφους του καθώς για πολλά χρόνια είναι αντιπρόεδρος του μεγαλύτερου συλλόγου νομικών στη χώρα, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Θεωρώ ότι η συστράτευση του κ. Μπουλούκου δίνει μια καινούργια δυναμική που ουσιαστικά ταυτίζεται με την προσπάθεια που κάνει η Νέα Πελοπόννησος για να υπερασπιστεί τη θεσμική αυτοτελή λειτουργία των αυτοδιοικητικών θεσμών. 

Καλωσορίζω λοιπόν τον κ. Μπουλούκο σε αυτή την προσπάθεια και εύχομαι από βάθους καρδιάς η ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους πολίτες να προσθέσει μια νέα δυναμική στην προσπάθεια της Νέας Πελοποννήσου. Για μια Πελοπόννησο που θα ανήκει μόνο στους πολίτες και όχι στα κόμματα. Για μια Περιφέρεια η οποία θα είναι χειραφετημένη από τις κεντρικές Κυβερνήσεις, για μια Περιφέρεια που θα υπερασπίζεται μόνο τους πολίτες, ιδιαίτερα αυτούς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε δυσμενή κοινωνική θέση". 

Ο κ. Μπουλούκος από την πλευρά του δήλωσε: 

"Συνεπής στις αρχές και τις αξίες που θέσαμε και υπηρετήσαμε ως Νέα Πελοπόννησος, συνεχίζω την πορεία μου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μαζί με τους πολίτες. Προασπίζομαι και υπηρετώ τους θεσμούς και την Δημοκρατία και ιδίως την αυτοτέλεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την επιλογή μου  να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου. Άλλωστε τόσο η ιστορία της οικογένειας μου όσο και η προσωπική μου διαδρομή σχετίζεται με αγώνες για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη για την Μεσσηνία".

 

(Δελτίο Τύπου)

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.