Πολιτικη

"Κυριακή κοντή γιορτή... λένε στα χωριά της Αρκαδίας μας!"

"Είναι εμφανής πλέον η ολική κατάρρευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ", δήλωσε ο Νίκος Γιαννακόπουλος Στέλεχος του Τομέα Οικονομίας & Ανάπτυξης της ΝΔ.

Ακολουθεί κείμενο του κ. Γιαννακόπουλου:

"Aστάθεια, παραγοντισμός, ανεπάρκεια, τυχοδιωκτισμός είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαμε να αποδώσουμε στα στελέχη της κυβέρνησης, αλλά και στα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Δυστυχώς φαίνεται ότι για μια ακόμη φορά αυτή η «ομαδούλα» είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων.

Εθνικά θέματα, ανοιχτά από κάθε άποψη, όπως ποτέ άλλοτε…

Οικονομικά, μόνο στο φαίνεσθε καλά (για τα επιδόματα της ψευτοαριστερής πολιτικής) γιατί από ουσία τίποτα. Η περιβόητη έξοδος στις αγορές μόνο έξοδος δεν είναι.

Κοινωνικά, τεράστιες ανομοιογένειες, η Ελλάδα και οι έλληνες μέρα με την μέρα φτωχοποιούνται. Πάνω από το μισό του πληθυσμού πλέον θεωρείτε σε κατάσταση φτώχειας. Η άλλοτε κραταιά μεσαία τάξη καταστράφηκε. Βέβαια αυτό είναι γνώρισμα “αριστερών διοικήσεων”: 5% πολύ πλούσιοι και 95% φτωχοί και εξαρτημένοι πλήρως από τα υποτιθέμενα επιδόματα…

Δικαιοσύνη, βλάπτετε έντονα το κύρος και οι αξίες της με αποτέλεσμα και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να κρούει των κώδωνα του κινδύνου.

Ένα κράτος λοιπόν που όμοιο του δεν έχουμε συναντήσει από την μεταπολίτευση και ύστερα. Σαφώς και δεν σημαίνει ότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν όλα καλώς καμωμένα όμως σήμερα με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μιλάμε για κατάρρευση.

Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο υποστηρίζω ότι οι Εθνικές εκλογές θα γίνουν πριν τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές. Πλέον είναι εμφανές ότι οι τελευταίες εξελίξεις οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε εκλογές, κάπου στο τέλος Μαρτίου. Υπάρχει λοιπόν λύση για την πατρίδα μας και αυτή είναι η ανανεωμένη και ριζικά απαλλαγμένη από το «χθες» Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια Νέα Δημοκρατία :

• Ανανεωμένη σε στελεχιακό δυναμικό

• Ανανεωμένη σε ιδέες και πολιτικές

• Ανανεωμένη ηλικιακά

• Απαλλαγμένη από σημάδια νεποτισμού

• Απαλλαγμένη από κλειστές «πόρτες» και «παρεούλες»

Είναι σίγουρο πλέον πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να επαναφέρει την Ελλάδα.

Γιατί ναι #Μπορούμε και #Αξίζουμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας.

#Μπορούμε να εδραιώσουμε ξανά την Πολιτεία, τους Θεσμούς, την Ασφάλεια, και το Διεθνή Ρόλο της Ελλάδας μας.

Η νικηφόρα μάχη θα δοθεί σύντομα και όλοι θα είμαστε παρόντες σε αυτή, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη."

 

Νίκος Γιαννακόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός - M.Sc. και Στέλεχος του Τομέα Οικονομίας & Ανάπτυξης της ΝΔ 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.